Thysagen overgreb på børn i Skolen

Her kan i høre om min sag i Frøstrup. Jeg fik en dom da jeg som socialpædagog anmeldte overgreb på børn på min søns skole. En skoleleder der hed Bendt Jørgensen havde taget på pigernes numser helt siden 1976 Ifølge ofrene. Der var 5 ofre og vidner der blev nægtet adgang i retten så jeg blev udsat for justitsmord. Senere fandt jeg ud af der i forvejen havde været en sag mod en skoleleder i Snedsted ,hvor ofrene heller ikke kom med i retten. så 2 justitsmord i Thy. Se filmen og døm selv . Senere er der kommet flere sager til så der er ialt 10 sager ,jeg sender bevismaterialet ud til alle interesserede læg din mailadresse i min gæstebog eller på heijen5761@gmail.com så får man det og kan læse om alle 10 sager som politiet er ligeglade med.

Sag om handicappet pige der har sex med mange mænd /Thisted Kommune

Hanne Beskriver hvordan hendes datter der er 6 år mentalt udsættes for sex med mange mænd på institution på mors, hvor Thisted kommune har anbragt hende.

Millah fra Frihedslisten

Her fortæller Millah hendes mening om Thysagerne

Opdatering om Thysagerne og bla Nick Hækkerup

OPDATERING I THYSAGERNE. SE DENNE VIDEO I 10 MINUTTER SÅ HAR DU ET OVERBLIK OVER DET SOM VI VED INDTIL NU OMKRING THYSAGERNE.HUSK DER KOMMER LØBENE NYT IND I STØTTEGRUPPEN HER PÅ FB https://www.facebook.com/groups/1541708712770041
SØG PÅ FRØSTRUP SAGEN SÅ KOMMER DEN OP :d

Overgreb på børn i Thy

SITUATIONEN NU I THY. 

Der er som før skrevet 2 sager jeg har kendskab til incl min egen hvor anmelderne af overgreb er blevet sigtet og er kommet i retten uden at kunne føre sandhedsbevis da ofrene på forskelligvis er blevet forhindret at komme i retten. I min sag hvor jeg anmelder at Bendt Jørgensen tager på pigernes numser i min søns klasse, får jeg at vide at de 5 ofre der står frem er for nye og for gamle ofre og vidner ?? Så jeg er dømt inden jeg går ind i retten. I min sag var anklagemyndigehedes advokat Anna Lisa Andersen også min advokat det første års tid,før får jeg ikke at vide hun er inhabil. Senere får jeg Søren Fryd der mener han kan få hele min søns klasse med i retten og de 5 ofre og vidner der stod frem,men til sidste kunne han ikke få en eneste med. I Sagen fra snedsted hvor 3 forældre anmeldte skoleleder Ole Jørgensen for langt alvorligere overgreb sad ofrene ude på gangen,men dommeren nægtede at lukke dørene så pigerne turde ikke vidne foran skolelederen selv og 40 lærere fra Snedsted skole,så de gik hjem uden at afgive forklaring. Så de forældre var jo sådan set også dømt inden de gik ind i retten. Skolelederen blev senere hevet ind på kommunen som chef i børne og familie afdelingen. Efter hvad jeg har hørt fordi der kom tæskehold af forældre på hans privat adresse så kommunen blev sikkert bange for hans helbred. Men det er de 2 sager jeg kender der har været i retten som jo er Justitsmord og jeg tænker sagtens der kan være flere sager. Snedsted sagen var i 2001 til 02 og Frøstrup sagen i 2007. 

Jeg har så fået kendskab til flere sager.

Tilbage i 1990erne blev en kvinde tvunget til et blowjob ved en Præst ude i Vestervig, det ville politiet ikke gøre noget ved og den pågældende præst skule nu være ansat på Hurup musikskole. 

Da min sag kørte fik jeg også henvendelse om en idrætslærer på Hanstholm skole der havde forlangt at komme med en dreng ind og se på han tissede,ellers måtte han ikke komme på toilet. Da drengen havde en urinvejssygdom der gjorde han skulle tisse måtte han finde sig i det. Den samme lærer havde i samme klasse lavet en film på en lejrtur hvor han zoomede så meget ind på pigernes babser og balder så eleverne blev helt flov over at se filmen. Moderen der fortalte om det havde en hjemmeside der hed angst.dk hvor hun havde skrevet om Frøstrup sagen og hendes sag. hun blev så kaldt op til skoleleder Johanens Nikolajsen der spurgte hende om den bisidder hun skulle have med var Heidi Svanborg for så ville han have hans advokat med. Hvorfor skulle han være bange for mig hvis han havde rent mel i posen. en anden elev fik jeg at vide var blevet bortvist fra Hanstholm skole fordi han ikke ville gå i bad med den samme lærer. Hvorfor ville drengen ikke det,hvad havde læreren gjort som fik ham til ikke at ville det ? For få måneder siden fik jeg at vide at en dreng havde rakt hånden op og spurgte den samme lærer om han var pædofil ? Til et forældremøde hvor forældre og børn var til stede. derfor er det naturligt at spørge om han stadig er i gang ? Nu er han så blevet ansat til at træne u15 piger i fodbold  i Thisted,det synes jeg er ret skræmmende. 

Så er der sagen med kromanden fra Mors som åbenbart i rigtigt mange år har begået overgreb på mindst 37 kokkeelever og måske en 14 årig på rutebil stationen på Mors. Den sag har jeg arbejdet med over 1 år og den endte så på forsiden af Ekstra bladet. Politiet vil som sædvanligt ikke gøre noget heroppe,men for nyligt har de dog meldt ud de måske vil. Tænker efterhånden det bliver for pinligt at være kendt for at være et politi der direkte beskytter de pædofile heroppe. Systemet har været sådan i mange mange år at man sigter og dømmer de pædofile i arbejder klassen men beskytter eliten . Fra lærere og opad kan gøre hvad de vil med børn politet,kommune og retssystemet beskytter dem , det værste er at justitsministeriet laver en ens skrivelse hvor der mellem linjerne står at det politi der beskytter de pædofile skal undersøge sig selv. Det skriger til himlem hvor korrupt systemet får lov til at være heroppe og regeringen er åbenbart pisse ligeglad. Den justitsminister alle klagerne kom til ville pludseligt hellere sidde på et bryggeri et eller andet sted end at være Justitsminister ???????

Så fik jeg kendskab til den nye Snedsted sag en 11 årig pige skulle i år have været udsat for overgreb derude og moderen skal have fået en trussel fra kommunenom at siger hun noget til nogen som helst vil de tvangsfjerne hendes børn ??? Intet undrer mig heroppe i Thy længere. En lærer skrev senere til mig om jeg vidste hvorfor han var blevet fritstillet på Snedsted skole efter 20 år,det vidste jeg ikke skrev jeg men spurgte hvorfor. Det ville han så ikke svare på så jeg ved ikke om der er en sammenhæng. 

Så fik jeg kendskab til at der er en lærer ude i Sjørring som eleverne kalder for pædo og så hans navn. Han har bla sagt til en pige efter seksual undervisning at nu vidste hun hvordan hun skulle sluge ?? Han kigger ned i pigernes bher og laver gangbang bevægelser bagved drengene. Han skulle komme fra Tved . Men har fået at vide af en dame at han vist er fjernet fra skolen. Efter filmen med min sag kom online skulle 21 lærere pludseligt omrokeres og fyres, så lige nu mangler jeg oplysninger omkring om alle de pædofile lærere blev fyret der fordi kommunen blev bange,så det ved jeg ikke helt endnu. Eller  dvs ham i Hanstholm er der endnu,men han har jo været aktiv i mindst 30 år. (Læreren i Sjørring blev fritstillet da filmen med min sag kom online, så Sjørring skole skulle der ikke være nogen ulækre lærere ansat på mere )

Så kom der informationer om Bedsted skole det drejer sig om vold, indtil nu ved jeg ikke noget om seksuelle overgreb der. Men en dreng er blevet slået ind i en sæbe dispenser så han var blå i hele den ene side af hovedet. 3 voksne lærere har siddet ovenpå en lille dreng for ellers mente de ikke de kunne holde ham. Samt mange andre voldsepisoder der findes lydoptagelser af,men moderen overvejer om hun vil medvirke i et program lige nu. 

Så er der problemer på 2 rideskoler i Thy. Jeg ved ikke præcis hvilke skoler men på den ene render der en dømt pædofil rundt ifølge nogle piger. Han har været i fængsel og fået en dom for pædofili og render nu rundt på en rideskole og pædofile holder ikke op med at være pædofile,så det er noget man bør tage alvorligt. På en anden rideskole er der en ung fyr der smiger sig ind ved pigerne for at komme i seng med dem og han skulle have været i seng med nogle stykker. De er over 15 år så det er ikke ulovligt,men skriver det da jeg tænker nogle forældre gerne vil vide det ,vi skal passe på vores børn <3 ( Den unge fyr er blevet fyret nu og jeg har fået at vide af en forældre at de har sørget for han aldrig bliver ansat på nogen rideskoler i Thy )

Mht den pædofil ring os der arbejder med sagerne tror der er, så er vi kommet frem til følgende indtil nu. Ejner Frøkjær der ringene mange gange og bad mig holde mund med hvad jeg vidste har været lærer på Hanstholm skole sammen med ham jeg anmeldte Bendt Jørgensen. Og Ole jørgensen der blev anmeldt i Snedsted var ansat der på samme tid som de 2 andre. Ham der er deroppe endnu var der også sammen med de 3 så nu er vi oppe på 4. Ham ude i Sjørring som eleverne kalder Pædo P.... var der også sammen med de 4 så nu er vi oppe på 5. Johannes Nikolajsen var skoleleder da alle de her folk var ansat der. Os der arbejder med sagerne kalder Hanstholm skole for en pædofil udklækker skole når vi har brug for at joke lidt. Jeg ved ikke om Ejner og Johannes har den slags tendenser eller hvad deres motiv er for at dække over de andre. Kaare Skjæveland politimesteren der også ringede og bad mig holde mund ved jeg heller ikke noget om,så kender ikke hans motiv for at beskytte en pædofil. Hvorfor politi,retsvæsenet og kommunen beskytter de her mennesker står også hen i det uvisse. Om en del af de her mennesker sidder i frimurerlogen i Thisted som nogen mener, ved jeg heller ikke. Så der er flere brikker i det her puslespil der mangler at komme på plads. Sidder du derude med en brik eller flere brikker så send mig en pb i msn eller på heijen5761@gmail.com der kan du også sende bud efter alt mit bevismateriale i alle 10 sager . god dag pas på hinanden og ikke mindst på børnene <3 <3 <3 

Der er kommet en ny sag med en behandler i Thisted som har begået overgreb på en kvinde. Vil man have yderligere oplysninger så skriv i msn på facebook til mig .

 

 

 

 

OPDATERING HER I AUGUST 2022

Filmen med kromanden på Mors